Luonnonmukainen syylän hoito, tuotevertailu


Tässä artikkelissa vertaillaan 4 eri tuotetta, jotka ovat tarkoitettu syylien luonnonmukaiseen hoitoon ja poistoon. Tuotevertailussa tullaan kiinnittämään huomiota siihen, mitä tuotteet sisältävät, miten tuotteita käytetään ja mitä tuotteet ovat hinnoiltaan verrattuna tuotteen paino- tai kappalemäärään. Perinteisesti ydinkohdat ovat koottu vielä taulukoksi, jolloin ratkaisevat tekijät löytyvät helposti ja tuotevertailun katselmus lukijalle helpottuu.

Luonnonmukaiselle syylänhoidolle tarjoaa internet myös erilaisia kotikonstineuvoja ja reseptejä, joiden avulla voi vaikka itse valmistaa syylänpoistoainetta tai syyliä pehmentävää rasvaa.

Jalkojen hoidossa olennaista on se, että jalan iho säilytetään suhteellisen pehmeänä (varsinkin akuutilta alueelta), olivat jalkavaivat lähes mitä tahansa lajia. Syyliä voi esiintyä myös käsissä ja näitäkin on syytä hoitaa huolella siten, että muun muassa varmistetaan ihon säilyminen pehmeänä ja kimmoisana, ei kuivettuneena tai kovettuneena. Varsinkin talvella ihon kuivuminen on herkempää. Tällöin on vielä korostuneempaa hoitaa ihon aluetta huolella.

Koska syylähoitomenetelmässä olennaista on, että iho pidetään pehmeänä, löytyy tuotevertailussa kaksi erilaista voidetta tai salvaa.

 11 yrtin hoitosalvaWart VerrucaWart RemoverS.S. Voide
Käytetyt kasvitYli 11 kplYli 1 kplYli 2 kplYli 5 kpl
Tuotemäärä19 g28 kpl30 ml50 ml
MenetelmäsalvalaastariÖljy, sivellin 
Useampaan vaivaan 
Hinta/ purkki tai pullo11 €19,95€13 €21,90 €
Kokonaishinta57,89 €/ 100 g0,71 €/ kpl43,33 €/ 100 ml43,80 € / 100 ml
TyytyväisyysErittäin tyytyväinen  Tyytyväinen
Syylät sijaitsevat yleensä sekä käsissä että jaloissa. Myös muuallakin kehossa syyliä voi esiintyä.

11 yrtin hoitosalva sisältää nimensä mukaisesti 11 yrttiä sekä monen muun kasvin uutetta. Uuteaineista mainittakoon esimerkiksi kehäkukka, heinäratamo, pihatähtimö, pihatatar ja siankärsämö. 11 yrtin hoitosalvaa suositellaan levitettäväksi 2-4 kertaa päivässä hoidettavalle alueelle ja voidetta voi käyttää myös moniin erilaisiin ihon ongelmakohtiin, kuten palovammoihin, kovettumiin, peräpukamiin tai hyönteisten puremiin. Tuote myydään luomustatuksella ja purkki on 19 g painava. Keskiarvohinta tuotteelle on noin 11 €.

Wart Verruca pakkaus sisältää puolestaan laastareita, joita syylänpoistoihin voi käyttää. Pakkaus sisältää yhteensä 28 kpl hygienisesti käsiteltyä laastaria, joita voi asettaa syylien päälle. Tuote myydään luonnollisena syylän poistohoitokeinona ja toimivana aineena on salisyylihappo. Uusi laastari tulisi asettaa syylän päälle 12 tunnin välein ja laastareita tulee käyttää niin kauan, kunnes syylä kuivuu pois. 24 tunnin sisällä ei saa lisätä enempää kuin 2 laastaria. Tuotetta ei ole kovin monessa eri verkkokaupassa tarjolla. Tuotteen hinta on 19,95 € per pakkaus.

Wart Remover tuotteessa on erikoisuutena levittämissivellin, jolla voi sivellä akuuttia aluetta. Tuote on öljymäinen ja se sisältää oliiviöljyuutetta ja jojoba -siemenöljyä. Lisäksi tuotteessa on E- ja C- vitamiinia. Tätäkin tuotetta voi käyttää useampaan eri ongelmaan syylien lisäksi kuten jalkojen kovettumiin. Siveltimen avulla tuote on helppo levittää hoidettavalle alueelle ja tuotetta suositellaan levitettäväksi noin 2-3 kertaa päivässä. Tuotteen käytössä suositellaan pehmentää jalan hoitoaluetta esimerkiksi liottamalla lämpimässä vedessä. Tuotetta ei kovin monessa verkkokaupassa tarjolla ja keskiarvohinta yhdelle tuotteelle on noin 13 €.

S.S. Voide on tarkoitettu sekä syylien että känsien luonnolliseen antiseptiseen hoitoon. Tuote tehoaa sekä sieni-infektioita vastaan sekä hoitaa kynsisieniä. Sisältää yli 5 eri luonnonuutosta kuten sitrusöljyä ja teepuuta. Purkin koko 50 ml ja tuotetta ei kovin monessa eri verkkokaupassa myynnissä. Tuotteen syylähoidon lopputulokseen ei ole kovin positiivista palautetta annettu. Sen sijaan jalkojen ja kynsien sienihoitoon on tästä tuotteesta tyytyväistä palautetta annettu.