Kasvovoidevertailun uutuudet


Kenelle artikkeli on suunnattu? Sekä nuoremmille, että iäkkäämmille kasvovoiteen etsijöille.

Artikkeli on suunnattu joko uuden kasvovoiteen etsijälle tai jos haluat kokeilla jotain uutuutta piristykseksi ja löytää itsellesi uuden sopivan kasvovoiteen sekä päivä- että yökäyttöön. Kasvovoiteen voit löytää tästä artikkelista myös herkälle iholle sekä suojakertoimella varustettuna. Kaikkia tuotteita on verrattu keskenään pyrkien tuomaan niiden erilaisia ominaisuuksia esiin. Sävyttävät päivävoiteet ovat myös hyvin etsittyjä ja haasteena on löytää juuri itselle sopiva sävyttävä päivävoide. Oman ihotyypin kannattaa myös opetella tuntemaan ja tunnistamaan, jolloin löydät oikein soveltuvan kasvovoiteen.

Paras päivävoide

Paras sävyttävä päivävoide, 3 tuotteen vertailu

 • Avène hydrance BB light sopii useammalle ihotyypille ja antaa luonnollisen sävyn. Vahva suojakerroin SPF30 ja emulsiolla pitkäkestoinen kosteussuoja
 • Madara Hyaluronic anti-pollution CC Cream sopii myös kaikille ihotyypeille, mutta suojakerroin on puolet pienempi SK15.Sisältää hyaluronihappoa.
 • Dermosil 2-in-1 tinted moisturizer antaa vahvaa kosteuttavaa suojaa ja voidaan käyttää meikinpohjustusvoiteena. Sävyltään neutraalin kylmä beige.

1. Avène hydrance BB light emulsio soveltuu useammalle ihotyypille kuten sekaiholle, normaalille iholle, herkälle iholle ja pintakuivalle iholle. Emulsion tarkoitus on tasoittaa ihonsävyä ja sävyttävänä päivävoiteena se antaa iholle luonnollisen sävyn. Samalla se suojaa auringon UV-säteilyltä antaen hyvän aurinkosuojan SPF30. Tuotteessa on miellyttävän tuntuinen tuoksu. Emulsio kosteusvoiteena antaa pitkäkestoisesti kosteudensuojan. Tästä tuotteesta löytyi monta hyvää puolta eli sävyttävä js kosteuttava voide vahvalla aurinkosuojalla.

2. Madara Hyaluronic anti-pollution CC Cream sopii myös kaikille ihotyypeille tasoittaen ihon sävyä. Sävyttävä päivävoide sisältää keskitason suojan auringon UV-säteilyä vastaan suojakertoimella SK15. Tässäkin on tuote, joka tarjoaa monta hyvää puolta, mitä sävyttävän päivävoiteen lisäksi tuotteelta voi kaivata. Madaran hyaluronic päivävoide on tarkoitettu iholle, joka ei tarvitse erittäin voimakasta aurinkosuojaa. Kosteutta iholle tuo tämän antioksidanttisen voiteen sisältämä hyaluronihappo.

3. Dermosil 2-in-1 tinted moisturizer sävyttävä päivävoide soveltuu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. 2-in-1 tuotetta voi käyttää meikinpohjustusvoiteena tai sitten sellaisenaan joko peittävänä tai puolipeittävänä päivävoiteena. Sävyltään päivävoide on neutraalin kylmä beige ja se sisältää 99 % luonnollisia ainesosia kuten auringonkukan siemenöljyä, glyseriiniä ja skvalaania antaen tehokasta kosteutta sekä aloe veraa ja C-vitamiinia ihon suojaksi.

Paras päivävoide suojakertoimella, 3 tuotteen vertailu

 • Kiehl´s Ultra Facial Cream SPF30 etuna on nopea imeytyminen iholle ja voimakas suojaava kerroin SPF30. Soveltuu myös kuivalle iholle hyvällä kosteustasolla.
 • Dermosil Daily Defence Cream sisältää myös vahvan suojakertoimen SPF30 kosteuttavalla vaikutuksella. Voidaan käyttää myös ikääntymisen merkkkejä vastaan. Mieto tuoksu.
 • Avene Hydrance UV Rich SPF30 kosteuttava hoitovoide, jossa myös vahva suojakerroin ja ihoa pehmentävä vaikutus. Ihoa kosteuttava ja rauhoittava vaikutus.
 • 1. Kiehl´s Ultra Facial Cream SPF30 Päivävoidetta pidetään Kiehl´sin suosituimapana hoitovoiteena ja sen etuna on nopea imeytyminen ihoon jättäen kosteuttavan, pehmeän ja tasaisen tunteen koko vuorokauden ajaksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle ja ihon kuivimmilla alueilla antaa yli 2,3 kertaisen kosteustason. Sisältää glacial glykoproteiinia, joka on johdettu merijäätiköstä antaen suojaa iholle sekä syväkosteuttaa ja ehkäisee samalla kosteuden haihtumista iholta. Sisältää myös oliiviperäistä skvalaania, joka tukee palauttamalla ja vahvistamalla ihon luonnollista kosteussuojaa. Suojakerroin SPF30 antaa voimakkaan aurinkosuojan sitä ihoa tarvitsevalle.
 • 2. Dermosil Daily Defence Cream suojaava päivävoide SPF30, joka samalla myös kosteuttaa ja antaa iholle kuivuudelta suojan. Säännöllisenä käytettynä ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä ja SPF 30 on tehokas suoja auringon säteilylle antaen sekä UVB- että UVA- suojan. Voide sisältää miedon tuoksun, joka haihtuu, kun voide on imeytynyt iholle. Sopii myös käytettäväksi meikin alla jättäen ihon mattapintaiseksi. Suojakertoimella varustettu vegaaninen päivävoide sisältää F -vitamiinia, joka antioksidanttipitoisena tarjoaa suojaa ja ennaltaehkäisee sekä korjaa kuivumiselta.
 • 3. Avene Hydrance UV Rich SPF30 kosteuttava hoitovoide on tarkoitettu kuivalle sekä erittäin kuivalle iholle ja voidaan käyttää myös pintakuivalle iholle. Tehokas kosteutus luvataan iholle vuorokauden tunneiksi sekä ehkäisemällä kosteuden haihtumista iholta. Hajustetun voiteen suojakerroin SPF 30 on tehokas auringon säteilylle ja sillä on ihoa pehmentävä vaikutus. Kosteuttavasti ja vahvistavasti vaikuttavana aineena on patentoitu Cohederm sekä Avenen Terveyslähdevesi luvataan ihoa rauhoittavaksi aineeksi.

Paras päivävoide herkälle iholle

 • 3 tuotteen vertailu (150 sanaa)
 • Lumene Artic Hydra Care Mineral SPF30 suunnattu erityisesti herkälle iholle ja se on vegaaninen tuote ja t’ysin hajusteeton. Levittyy helposti ja sisältää lisäksi vahvan aurinkosuojan.
 • Aviril organic päivävoide kuivalle ja herkälle iholle kosteuttava ja rauhoittava vaikutus ja voidetta voidaan käyttää meikin alla imeytyen noepasti ihoon.
 • Mossa DERMA+ Calming Moisture Cream antaa pehmeyttä rauhoittavalla koostumuksella ja sisältää hyaluronihappoa, jolla kosteuttava vaikutus. Suositellaan erityisesti kuivalle, ärtyneelle ja stressaantuneelle iholle.

1. Lumene Artic Hydra Care Mineral SPF30 on suojaava päivävoide, joka on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Päivävoide on vegaaninen eli sisältää kaura- ja mustikkaöljyä, keramideja, betaiineja sekä sinkkioksidia, jotka rauhoittavat ihoa. Herkälle iholle erityisesti suunniteltuna se on myös hajusteeton. Suojaava päivävoide on helposti levittyvä eikä jätä tahmeaa tunnetta. Hyvän päivävoiteen lisän antaa tehokas ja voimakas aurinkosuoja.

2. Aviril organic päivävoide kuivalle ja herkälle iholle on vegaaninen tuote, jolla luvataan erinomainen kosteuttava ja rauhoittava vaikutus koko päiväksi. Tuotteessa on käytetty aprikoosin siemenöljyä sekä sheavoita, joilla on kosteuttava vaikutus. Lisäksi tuotteessa on käytetty kamomillaa ja ruusua herkän ihon rauhoittamiseen. Voide imeytyessä nopeasti, sitä voidaan käyttää myös meikin alla. Tuote on Ecocert -sertifioitu.

3. Mossa DERMA+ Calming Moisture Cream on rauhoittava kasvovoide, jolla on vahvistava vaikutus herkälle iholle. Ihon tarkoitus on saavuttaa pehmeyttä rauhoittavalla koostumuksella, joka sisältää puolukan resveratrolia, puolikan tehomolekyyliä ja joka samlla ehkäisee ikääntymistä. Tuote sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on syväkosteuttava vaikutus iholle sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Sisältää myös E- ja C- vitamiinia, joilla luvataan iholle luonnollista nuorekkuutta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti herkälle, ärtyneelle ja stressaantuneelle iholle.

Paras päivävoide, 3 eri päivävoiteen vertailu lähinnä iäkkäämmille kasvoille

 • Vichy Neovadiol Peri-Menopause ja Lumenen Lumo Vitality ovat ainakin täysin vegaanisia
 • Kaikki kolme päivävoidetta ovat ikääntyviä merkkejä vastaan
 • Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer lupaa ptkää kosteuttavaa lopputulosta iholle, joten voide on kuivalle iholle suunnattu. Sitä voidaan myös käyttää sekä päivä- että yövoiteena
 • 1. Vichy Neovadiol Peri-Menopause – päivävoide tarkoitettu erityisesti vaihdevuosi-ikäisille ja se on kohdennettu normaalille että sekaiholle mutta myös herkälle iholle. Päivävoiteen vaikutus luo kimmoisuutta kohdistetusti ihon veltostuneille alueille tasoittaen ihon sävyä ja kiinteyttäen ihoa. Vichy Neovadiol Peri-Menopause sisältää cassiauutetta, hyaluronihappoa ja proxylanea, jotka kompensoivat iän merkkejä vastaan ja antaa kasvoille selkeyttävän vaikutuksen.
 • 2. Lumenen Lumo Vitality päivävoide on suunnattu juuri ikääntynyttä ja kuivaa ihoa elvyttämään sekä häivyttämään ikääntymisen merkkejä kasvoilta kuten ryppyjä ja kuivuutta ihosta. Koostumukseltaan Lumenen Lumo Vitality päivävoide on täysin vegaaninen sisältäen pohjoisen alueen marjojen pre-retinolia sekä maitohorsmaa, joilla on kosteuttava vaikutus iholle sekä antaen täyteläisen, sileämmän ja kimmoisamman vaikutuksen.
 • 3. Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle häivyttäen ryppyjä ja juonteita samalla kosteuttaen elvyttävästi tehden ihosta sileän ja pehmeän, jolloin kasvovoiteen koostumus on täyteläinen sekä kevyt. Voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena aamuin illoin. Monipuolisella päivävoiteella on pitkä kosteuttava vaikutus, jonka ansiosta tasoittava vaikutus toteutuu parantaen ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä pitkäksi aikaa.

3 parhaan yövoiteen vertailu anti-age

 • Lumene Lumo Vitality Nordic Bloom  ja Medik8 Night ritual vitamin A lupaavat ihon uudistumista öisin.
 • Medik8 Night ritual vitamin A n käytetty patentoitua time releasing menetelmää, joka antaa imeytymisen tapahtua vielä hitaammin, joka painottaa imeytymisen tehokkuutta. Tuotteessa korostetaan, ettei tuki ihohuokosia.
 • Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo Anti-Age antaa kosteuttavaa hoitoa iholle ja päivävoiteessa on hyaluronihappoa mukana
 • 1. Lumene Lumo Vitality Nordic Bloom on tarkoitettu ikääntyvälle ja kuivalle iholle yövoiteeksi, joka sisältää pohjoisia marjoja kuten maitohorsmaa ja pre-retinolia, jotka auttavat ihoa palautumaan yön aikana saaden ihon uudistumaan ja hehkumaan seuraavana aamuna. Ryppyjen näkyvyyden vähentävä vaikutus ja luvataan, että kuukauden käytön jälkeen iho näyttää tasaisemmalta. Vegaaninen tuote, joka on kliinisesti testattu.
 • 2. Medik8 Night ritual vitamin A on suunnattu ikääntymisen merkkejä vastaan lisäten ihon elastisuutta ja vähentämällä ryppyjä. Ihon ärsytystä vähentävää Time Release teknologiaa on käytetty voiteessa, jossa A-vitamiini imeytyy ihoon hitaasti tehden imeytymisestä tehokkaampaa ja hellävaraisempaa vähentäen näin ihon ärsyyntymistä ja ylikuormittumista. Antikomedogeeninen eli ei tuki ihohuokosia ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Yövoide sisältää A- ja E- vitamiinia sekä Meksikon ”Night Blooming” kaktuksen pitajauutetta antaen antioksidanttisuojan.
 • 3. Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo Anti-Age yövoide sisältää pro vitamiini B5 sekä A-, B- ja D- vitamiineja, rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka antavat kosteuttavaa ja korjaavaa hoitoa iholle. Tuote on tarkoitettu aikuiselle iholle, joka näyttää samealta tai elottomalta. Yövoide auttaa ihoa uusiutumaan etenkin öisin ja hyaluronihappo luvataan täsmäraaka-aineeksi ikääntyvälle iholle.

Sekä päivävoiteet ja yövoiteet ovat tarkasteltu ikääntyvien merkkien tarpeen näkökulmasta kun taas päivävoide herkälle iholle- ja päivävoide suojakertoimella vertailussa tuotteet ovat ihan kaikille käyttäjille tarkoitettuja. Suojakertoimia miettiessään on hyvä tietää oma aurinkosuojan tarve. Jos ei tiedä, kannattaa kokeilla sekä vahvempaa, että kevyempää suojakerrointa. Auringon suojakerroin kasvovoiteessa mukana antaa turvallisuutta etenkin ulkona liikkuessaan. Tällöin kasvot ovat auringolta varmasti suojattuna. Suurin osa tuotteista oli meikin alle soveltuvia.

Sävyttävä päivävoide